Wie zijn wij?

Fysiotherapieadvies.nl is gelanceerd in 2011. Het doel is om bezoekers een beter beeld te geven van lichamelijke klachten, bijbehorende symptomen en hoe fysiotherapie daarbij kan helpen. We hopen antwoord te geven op vragen als: waar vind ik de informatie die bij mijn klacht hoort? Waar moet ik op letten bij het signaleren van pijn? Welke producten en apparaten helpen mij beter te bewegen? Met antwoorden op deze vragen hopen we het surfen op fysiotherapieadvies.nl een stukje eenvoudiger en leuker te maken! Wanneer je gebruik maakt van deze website is het goed om het volgende te weten:
  • De informatie op Fysiotherapieadvies.nl is gebaseerd op medische wetenschappelijke literatuur, KNGF-richtlijnen (fysiotherapie) en NHG-standaarden (huisartsen). Fysiotherapeuten en huisartsen werken actief mee aan het optimaliseren van de check.
  • Let op: Fysiotherapieadvies.nl is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Het doel van deze website is mensen inzicht te geven in eigen klachten en gemakkelijk de weg naar een fysiotherapeut in de buurt te laten vinden.

Informatie voor u gevonden

Op fysiotherapieadvies.nl houden we statistieken bij m.b.v. Google Analytics. Wanneer we dit doen zijn we verplicht om je daarvan op de hoogte te stellen.

Daarnaast verdient deze website geld doormiddel van affiliate marketing. Wanneer je een sport artikelen hebt gevonden via deze website en je schaft ze aan, dan krijgt fysiotherapieadvies.nl een kleine vergoeding daarvoor. Daarom zien de links naar bijvoorbeeld Wehkamp of Fitnessapparaat.nl er net iets anders uit dan ‘normale’ links. Echter, in het gebruik van de website merk je hier niets van. Op deze manier krijg je ‘gratis’ informatie en kunnen wij de kosten van de website betalen.

Op fysiotherapieadvies.nl vind je veel informatie. Denk hierbij aan tips voor het raadplegen van de fysiotherapeut, spieren in het lichaam, tips over voeding of de prijs van een bepaald sportartikel. We proberen zo compleet en waarheidsgetrouw mogelijk te zijn. Het kan echter zo zijn dat bepaalde informatie om wat voor reden dan ook kan afwijken. Wij nemen hiervoor dan geen verantwoordelijkheid, maar passen het wel z.s.m. aan!